«Брехуни, душогуби!»: Зеленського і його команду не дуже дружелюбно зустріли в Чернівцях

жовтня 02 / 2020

Жінка скаржилася, що лікування від коронавируса відбувалося зовсім не за рахунок держави

Відомо, що сьогодні, 2 жовтня, Президент України Володимир Зеленський прибув до Чернівецької області з робочим візитом. Главу держави не дуже тепло зустріли в регіоні — відео "гарячої" зустрічі опублікував Telegram-канал "Коронавірус-Україна".

Так, сьогодні близько полудня в Чернівцях біля входу в готель на Центральній площі, де ночував Володимир Зеленський, зібралася група городян. Під час виходу з готелю Президента і супроводжуючих його главу ОП Андрій Єрмак, його зама Кирило Тимошенко, а також губернатора Чернівецької області Сергій Осачук місцеві жителі зустріли не особливо друже любно.


"Ви брехуни, душогуби, страшні душогуби! Брехуни! У мене чоловік хворів COVID-19. Жодна падаль не повернула кошти, все за свій рахунок, 30 тисяч гривень пішло на лікування! Щоб ви здохли! Брехуни, здохни!" — обурено кричала одна з жінок похилого віку слідом можновладцям.
Зеленський та супроводжуючі його чиновники і охоронці сіли в автомобілі і поїхали, не звернувши уваги на лайку.



Відомо, що жінка дійсно показала представникам медіа виписку з медкартки, де було зазначено, що її чоловік перехворів коронавірусом у вересні.




Інформує - politics.comments.ua
Категорія : Україна


Залишити Коментар