Породілля вбила немовля і сховала його в шафі

вересня 22 / 2020
Породілля вбила немовля і сховала його в шафі
У смт. Чечельник Вінницької області жінка народила дитину та вбила її. Вона замотала її у простирадло і поклала в шафу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«До поліції 15 вересня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що жінка, яка звернулася до них зі скаргою на самопочуття, перебуває у післяпологовому стані та не може пояснити де немовля», — йдеться в повідомленні.



Поліцейським жінка підтвердила те, що народила дитину. Це був хлопчик. Вагітність була небажаною, тому жінка ретельно приховувала її від співмешканця і рідних. Народжену вдома дитину породілля замотала у простирадло і сховала в квартирі в шафі. За висновками лікарів, смерть малюка настала у результаті механічної асфіксії.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів. Жінці може загрожувати до 5 років позбавлення волі, але вирішується питання про оголошення жінці про обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Категорія : Україна


Залишити Коментар