У Польщі спіймали українця, який інсценував власну смерть заради наживи

вересня 21 / 2020
У Польщі спіймали українця, який інсценував власну смерть заради наживи
Польська поліція затримала українця, який інсценував свою смерть за допомогою українських служб, щоб вимагати у кількох страхових полісів 26 млн злотих - з посиланням на dziennik.pl.

Співробітники Управління з боротьбі з організованою економічною злочинністю встановили, що в період від жовтня 2018 року до січня 2019 року Євген П. уклав договори страхування життя у двадцяти страхових компаніях. Також було встановлено, що чоловік отримав польське громадянство в грудні 2018 року і використовує польські документи в якості Eugeniusz P., про що не повідомляв жодну страхову компанію.

Наприкінці жовтня 2019 року мати 38-річного Євгена П. звернулася у понад десяток страхових компаній в Польщі за компенсацією щодо смерті сина, який є громадянином України. Поліс був на загальну суму майже 26 млн злотих.

Жінка заявила, що її син загинув у липні 2019 року внаслідок нещасного випадку. Він нібито випав за борт човна під час зіткнення в Київському водосховищі з іншим човном. З представлених жінкою документів випливає, що її син потонув. Його тіло нібито було знайдено два місяці по тому і кремовано на наступний день.

Водночас, поліція з'ясувала, що чоловік подорожував у той час, коли нібито мав бути мертвим. За польськими документами він відвідав Україну, Велику Британію, Туреччину і Кіпр.
Категорія : Україна


Залишити Коментар