Цьогоріч бабине літо прийде в Україну двічі

вересня 08 / 2020
Цьогоріч бабине літо прийде в Україну двічі

Бабине літо прийде в Україну двічі, перша його хвиля накриє країну вже у вересні. До двадцятих чисел перший місяць осені буде дуже теплим, а то й спекотним.

Третя декада вересня почнеться з похолодання та короткочасних дощів, але кінець місяця також порадує теплом, каже народний синоптик Володимир Деркач, передає «Полісся«.

Початок жовтня буде теплим. Але вже після 5-го числа погода почне псуватися. Похолодання триватиме недовго, а потепління захопить початок другої декади.



Буде прохолодно і з дощами, але не дуже сильними. Під кінець декади на кілька днів знову потеплішає. Останній тиждень жовтня буде прохолодним, ночами можливе сильне зниження температури і навіть перші заморозки.

Листопад почнеться з дощів, але в середині першої декади місяця в Україну прийде друге бабине літо. Тепло триватиме до початку другої декади. У середині місяця погода зіпсується, підуть дощі з переходом у сніг, але зниження температури триватиме всього 2-3 дні. У третій декаді листопада температура хоча і знизиться, але не критично — мінусова буде спостерігатися ночами і зрідка вдень. Зима настане із незначним похолоданням, але потішить і нетиповим для цього періоду теплом.
Категорія : Україна


Залишити Коментар