4 риси характеру, які притягують жінок наче магніт

вересня 05 / 2020
4 риси характеру, які притягують жінок наче магніт
Хай там як, але є певні риси характеру, які припадають до душі кожній дівчині. Якщо тобі притаманна бодай одна з них – це вже добре. Усі чотири – переможне комбо! Розповідаємо тобі про них, аби ти мав можливість прокачати свої сильні сторони та вразити будь-яку панянку.

Скільки б разів дівчата не розповідали про те, що у кожної свої смаки та вподобання, ми то чудово знаємо, що ведуться вони все одно на певні риси характеру. З приміткою: якщо не всі панянки, то більша їх частина точно.



1. Упевненість
Але тут ми відразу робимо акцент на тому, що впевненість – це не про зухвалість. Якщо ти будеш надто наполегливо й агресивно намагатися з нею познайомитися – будь готовим до того, що вона тебе відшиє. Зробити перший крок – це вже свідчить про те, що перед нею впевнений чоловік. Почни з цього. А також не забувай про ввічливість. Вона, як то кажуть, відчиняє будь-які двері.

Упевненість у собі


2. Почуття гумору
Чоловік без почуття гумору – справжня трагедія. І це не про володіння бородатими анекдотами, які ти сиплеш за будь-якої нагоди. Зовсім ні. Мовиться про те, що чудове почуття гумору допомагає тобі долати усілякі труднощі та негаразди, які часто виникають у житті. Та й у стосунках почуття гумору дозволяє згладжувати гострі кути та з усмішкою підходити до дрібниць, які вона вважає справжньою трагедією.

Почуття гумору


Гордий бути українським: як наш бренд, сміливо та зі смаком, підкорив світГордий бути українським: як наш бренд, сміливо та зі смаком, підкорив світ

3. Амбіції
Якщо у тебе немає амбіцій – поруч з тобою не захоче бути жодна дівчина. Їм змалечку вкладають у голову, що успішним чоловіка роблять саме вони. І тут ти взявся зламати план зі "створення мільйонера"? О, ні. Вона такого не потерпить. Тим паче, що наявність амбіцій дозволяє не лише досягати успіху, а й свідчить про те, що перед панянкою пристрасний чоловік, який вірить у свої сили.

Амбіції


4. Чистоплотність
Ясна річ, що годинами стовбичити біля дзеркала не потрібно. Але якщо ти геть зовсім нечупара – не дивуйся, що після першого побачення не наступає друге. Просто пам'ятай про те, що твій одяг і взуття мають бути чистими. Також постарайся, щоб не було запаху поту та бруду під нігтями. Але не перестарайся, адже надмірна увага своєму зовнішньому вигляду теж може відштовхнути дівчину.

Категорія : Україна


Залишити Коментар