Землю накриє затяжна магнітна буря: коли чекати удару

серпня 27 / 2020
Землю накриє затяжна магнітна буря: коли чекати удару
Землю в останні дні серпня накриє потужна магнітна буря, яка спричинить ряд неприємностей метеочутливим людям і тим, у кого є хронічні хвороби. Фахівці кажуть, що голова в дні геошторму може розболітися у кожного.

Так, у Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН кажуть, що піковою датою магнітної бурі стане 29 серпня, але затягнуться коливання майже до 1 вересня, пише РБК?Україна. У дні геошторму люди можуть відчути занепад сил без видимих на те причин, з’являються проблеми зі сном, різкі перепади настрою.

А головний біль може перерости в мігрень. Як уберегти себе від поганого самопочуття у дні магнітних бур Медики радять у пікові дні магнітних бур відмовити від сильних фізичних навантажень і менше перебувати на сонці.

Підбадьоритися вранці допоможе контрастний душ, а розслабитися ввечері ? тепла ванна. Постарайтеся виспатися і уникайте стресових ситуацій. Важливо також пам’ятати про правила харчування: відмовтеся від фаст?фуду, жирної, смаженої їжі.

Посиденьки з алкоголем теж краще перенести на інший день. Інакше потім будете страждати. Якщо ж у вас є які?небудь хронічні хвороби, медики радять носити з собою аптечку з необхідними ліками.
Категорія : Україна


Залишити Коментар