На популярному курорті під час відпочинку загинула вся родина

серпня 09 / 2020
На популярному курорті під час відпочинку загинула вся родина
У селі Лиманка Татарбунарського району Одеської області під час відпочинку загинула уся родина.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на очевидців.

Трагедія сталась ще 4 серпня.

За словами очевидців, на курорті “Катранка”, в день трагедії було вітряно, а саме подружжя не було напідпитку.

“Я відплив подалі і насолоджувався тими гойдалками з хвиль, які накочували одна за одною. Захопившись цим, я не помітив, як пристойно віддалився від берега. Перекинувшись на спину, благополучно дістався до безпечного місця. Повернувши голову, я побачив симпатичну молоду дівчину, наші погляди на секунду перетнулися. Вона посміхалася і була щаслива. В мить у мене промайнула думка – “так далеко від берега сама і не боїться”, – написав очевидець Олексій Левченко.

Як потім він побачив, дівчина відпочивала разом з великою компанією. “Виходячи на берег, я помітив, що не так просто було це зробити, немов якась зворотна сила тягне тебе назад”, – додав Олексій.

Він витяг своїх дітей з води та звернув увагу на компанію дівчини, яка почала себе дивно поводити.

“Найстарший з них (з вигляду дідусь), почав махати руками, бігаючи по пляжу. Коли я придивився, то побачив ту незнайомку в оточенні двох чоловіків у воді. Як виявилося пізніше, один з них її чоловік, другий – кум. Вони віддалялися від берега. Ситуація розгорталась дуже стрімко. Буквально відразу з поля зору пропав один з чоловіків, після – дівчина. Третій на спині плив до берега. Через деякий час тіло дівчини стало видно і здавалося, що вона теж пливе на спині. Але згодом стало зрозуміло, що хвиля несе її тіло. Далі був шок, хтось кричав, хтось плакав, хтось просто не розумів, як це могло статися”, – розповів чоловік.
Категорія : Україна


Залишити Коментар