Киянин убив себе і дружину, щоб їх поховали в один день - ЗМІ

липня 30 / 2020
Киянин убив себе і дружину, щоб їх поховали в один день - ЗМІ
Тіла подружжя виявили в їхній квартирі, зачиненій зсередини. Поруч з тілами була залишена передсмертна записка.

У Києві в квартирі виявили тіла чоловіка і жінки, біля них була передсмертна записка. Про це повідомляють

Жінка лежала в ліжку під простирадлом, а її чоловік - на підлозі, з перерізаним горлом. При цьому тіла пролежали в квартирі кілька діб, а на дверях довелося ламати замки.

Повідомляється, що 57-річна Алла і 63-річний Володимир жили тільки вдвох. За словами сусідів, у подружжя було забезпечене життя - кілька квартир, здавали в оренду торгові кіоски.

У передсмертній записці Володимир зізнається, що зарізав свою дружину і зараз уб'є себе. Просить спалити їхні тіла і поховати прах на Байковому кладовищі. Причину Володимир теж назвав у записці. У подружжя не було дітей і вони все життя дуже страждали. На схилі років у пари залишилася тільки одна мрія: щоб їх поховали в один день. Останні слова в листі - "зая, ми дочекалися".

Поліція відкрила два кримінальні провадження: умисне вбивство і самогубство, але перевірятимуть й інші версії.

Нагадаємо, що раніше в Харкові жінка вбила дитину і наклала на себе руки. На місці інциденту знайдена передсмертна записка. За попередніми даними, мати задушила десятирічного сина, а після цього порізала собі вени.

Також повідомлялося, що в Івано-Франківську чоловік задушив жінку і повісився. Правоохоронці встановили, що між чоловіком і жінкою виник конфлікт, в ході якого він задушив свою співмешканку, після чого вирішив звести порахунки з життям.
Категорія : Україна


Залишити Коментар