10 способів підняти настрій за 5 хвилин

липня 06 / 2020
10 способів підняти настрій за 5 хвилин

Прокачай свій настрій на позитив вже сьогодні.

Прийміть душ. Більшість людей приймає душ, щоб помитися і бігти далі. Але спробуйте постояти в душі хвилин п'ять, щоб гаряча вода розслабила напружені м'язи спини, шиї і плечей.
Стреси, проблеми, завдання, відповідальність на роботі і за сім'ю і багато-багато іншого тримають сучасної людини в стані надмірної напруженості. А можна навіть сказати перенапруженість.

Все це веде до того, що людина постійно перебуває в негативних емоціях - відчуває поганий настрій. А якщо сюди додати минулі спогади - непрощені образи, розчарування в житті, накопичені страхи ...

І тоді вже не так дивно бачити похмурі фізіономії на більшості осіб перехожих, виглядають до того ж на 5-10 років старше за свій біологічний вік.

Сьогодні вже не секрет, що близько 90% всіх хвороб виникають саме через те, що людина постійно перебуває в негативних емоціях.

Щоб здійснити всі свої чудові мрії, ви повинні бути налаштовані на радість, достаток і позитив. Однак не завжди вдається залишатися в такому стані.

І хоча найвірніші способи поліпшити настрій вимагають наполегливих довгострокових змін звичок, іноді можна скористатися і швидким прийом. Якщо ви захандрили, ось ці 10 потужних, ефективних способів підняти настрій за 5 хвилин.
Категорія : Україна


Залишити Коментар