З 2 липня в Україні запрацюють кінотеатри

червня 25 / 2020
З 2 липня в Україні запрацюють кінотеатри
Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я і вніс зміни до Постанови, якою регламентується карантин. Зокрема, з 2 липня передбачається дозвіл на роботу кінотеатрів, але з наповненістю не більше 50 відсотків. Крім цього, запроваджуються зміни до порядку самоізоляції при перетині кордону та інші зміни. Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив під час позачергового засідання уряду 25 червня.

«Пропонуємо передбачити, що центри надання адміністративних послуг самостійно визначають час початку своєї роботи; виключити з випадків обов’язкової самоізоляції та/або обсервації учасників вступних випробувань, зокрема для вступу через освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна»; а також подовжити заборону роботи кінотеатрів до 1 липня, а з 2 липня дозволити їх роботу з наповненістю не більше 50 відсотків та за умови дотримання інших чітких вимог», – наголосив Максим Степанов.

За словами очільника МОЗ, в умовах адаптивного карантину уряд надав чіткі рекомендації і критерії, за яких місцева влада може посилювати чи пом’якшувати карантинні обмеження на своїй території, інформує МОЗ України.
Категорія : Україна


Залишити Коментар