Володимир Зеленський - ілюмінат?

червня 20 / 2020
Володимир Зеленський - ілюмінат?

Володимир Зеленський. Вийди отсюда розбійник.
Розбійник. У слові розбійник 9 букв. 9-ий елемент періодичної системи хімічних елементів Менделеєва це фтор. Фтор входить до складу засобів для боротьби з гризунами. Гризуни - Щури. Щури – це небажані гості в будинку від яких потрібно позбавлятися. Процес усунення щурів називається дератизація.
У слові дератизація 11 букв. 11-а країна по площі – Демократична Республіка Конго (скороч. ДРК). ДРК – друга країна Африки по площі. Перша країна Африки по площі – Алжир. На прапорі Алжира зображена зірка з півмісяцем, що символізує іслам. Іслам. З ісламом жарти погані.
Жарти. Зеленський в минулому був зв’язания з жартами. Жарти. На російській жарти – шутки. Шутки. Корінь шут. Король шут – горщик – корчага. Чага. Чага – це вид грибів роду інонотус, відділу Базидіоміцети. Базидіоміцети – це відділ грибів, який виробляє спори.
Спори це дебати. Дебати. Дебати Зеленського і Порошенка. Порошенко народився в 1965 році. Зеленський в 1978 році. 1978–1965= 13. 1*3=3. У ілюміната 3 кута.
І ще два докази, що Зеленський ілюмінат. Зеленський – зелень. Зелень зеленого кольору. Ілюмінат теж зелений.
Зеленський часто показує вказівний палець, який прагне вгору, як Кадиров. Кадиров народився в 1976 році. Рівно 200 років тому було засновано суспільство ілюмінатів. 2+0+0=2. Така різниця у віці між Кадировим і Зеленським а також в кількості букв в їх прізвищах. 3 двійки і 2 схожості в двійках. 3-2=1. У ілюміната 1 око.
Тепер можна з упевненістю сказати, що Володимир Зеленський – ілюмінат. CONFIRMED!

(Марк .....)
Категорія : Україна


Залишити Коментар