ПриватБанк запустив нову функцію для водіїв: платити буде легше

червня 12 / 2020
ПриватБанк запустив нову функцію для водіїв: платити буде легше
Українські водії тепер отримають доступ до важливих квитанцій в Приватбанку ПриватБанк запустив нову функцію для водіїв. У додатку Приват 24 тепер можна буде сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху.

Також можна буде здійснити платіж за порушення, оформлені системою відеофіксації порушень, яка розпочала роботу з 1 червня 2020 року.

Як повідомили в пресслужбі ПриватБанку, новий сервіс доступний всім клієнтам у новій версії Приват 24, а також в мобільному банку Приват 24 на платформах Android і iOs. Для того, щоб отримати інформацію про несплачені штрафи, клієнтам потрібно зайти в розділ “Платежі” – “Штрафи за порушення ПДР”.

В мобільних версіях для користувачів iOs – необхідні розділи знаходяться в меню “Платежі”, а потім запустити пошук одержувача “Штрафи за порушення ПДР”. Сервіс зручний у використанні та автоматично має “підтягувати” інформацію з бази даних МВС за номером ІПН клієнта банку. Ще один варіант пошуку несплаченого штрафу – за номером постанови про накладення штрафу.

Сплатити штрафи тепер стане легко, за допомогою одного кліка. Потрібно буде тільки вказати, з якою карти потрібно здійснити платіж, якщо у клієнта їх кілька.
Категорія : Україна


Залишити Коментар