Шість ознак того, що жінка хоче сексу саме зараз

травня 28 / 2020
В ці дні жінки хочуть значно більше, ніж в інші, привернути до себе увагу
Шість ознак того, що жінка хоче сексу саме зараз

Учені назвали шість головних ознак того, що жінка хоче сексу прямо зараз, про це пише видання Новини Закарпаття з посиланням на Рівність.

Найкращий період, коли жінка може зачати дитину - овуляція. У цей період в жіночих тілах активно коливаються рівні естрогену і прогестерону — основних статевих жіночих гормонів, які відповідальні і за сексуальну привабливість.

Шість ознак того, що зараз — той самий період, коли чоловікові найпростіше спокусити жінку.

1. Вона червоніє.

Якщо ви легко стаєте "рожевою" в присутності чоловіків, в цьому немає нічого соромного. Нове дослідження від Університету Глазго показало, що жіноча шкіра червоніє у присутності чоловіків, навіть якщо та не розглядає його в якості потенційного статевого партнера.

Доктор Бенедикт Джонс говорить, що всьому виною — підвищений рівень гормону екстрадіола. Він посилено постачає кров до шкіри на обличчі, від чого дівчина може мимоволі помітно червоніти.

2. Вона говорить спокусливим голосом.

Коли чоловік говорить з дівчиною в період овуляції, то у нього часто можуть "бігати мурашки по тілу". Дослідження, опубліковане в журналі Physiology and Behavior, показало, що жіночий голос змінюється протягом усього менструального циклу. В основному змінюється його тембр.

Під час овуляції електрична активність шкіри збільшується на 20%. Крім того, гормони впливають на м'які тканини гортані, горла і голосових зв'язок, як би "розм'якшують" їх. А ще регулюють в них рівень крові і води. Все це впливає на тембр голосу, який стає більш тонким і "зазиваючим".

Шість ознак того, що жінка хоче сексу саме зараз - фото 2

3. Вона одяглася в червоне.

У 2013 році журнал Psychological Science опублікував результати дослідження, в якому довів, що жінки в періоди овуляції більшою мірою схильні вибирати одяг з червоними відтінками. Це відбувається підсвідомо: вони в ці дні хочуть більше, ніж в інші, привернути увагу до себе.

Зверніть увагу також на короткі спідниці та шорти, а також на одяг з глибокими вирізами. Якщо він на ній, значить, вона готова до сексу.

4. Вона сильно потиснула вам руку.

Дослідження, проведене державним університетом в Колорадо, показало, що міцне жіноче рукостискання — вірна ознака овуляції. Більше того, жінки, у яких воно увійшло в звичку, мають більше дітей.

Підсвідомо природа змушує її в ці дні стискувати вам руку сильно і впевнено: це така своєрідна демонстрація нею свого здоров'я.

Шість ознак того, що жінка хоче сексу саме зараз - фото 3

5. Вона виглядає гарніше, ніж зазвичай.

Дослідник Міріам Ло Сміт каже, що обличчя жінок в періоди овуляції змінюються, щоб виглядати більш привабливо. Губи стають трохи більш пухкими, щоки — трохи більш повними, а очі — трохи більш яскравими і світлими. За все це відповідає естроген, кількість якого в жіночому організмі в такі періоди помітно зростає.
Проводилися також опитування, які довели, що і чоловікам більше подобаються ті жінки, у яких на момент дослідження був "потрібний" період. Хоча вони і не могли пояснити свій вибір.

6. Вона рухається більш сексуально, ніж зазвичай.

Дослідження, опубліковане в журналі Evolution & Human Behavior, показало, що стриптизерки в період овуляції під час танцю роблять на 80% рухів більше, ніж зазвичай. І на 50% менше — під час місячних.

Але справа не тільки в танцях. У ці дні змінюється навіть жіноча хода. Жінки починають більше крутити сідницями!
Категорія : Україна


Залишити Коментар