Викрито цілу мережу розповсюдження дитячого порно

травня 26 / 2020
Викрито цілу мережу розповсюдження дитячого порно
Розбещували дітей та знімали це на камеру, правоохоронці затримали зловмисників, які залучили вісім дітей для створення порноконтенту.

Під час профілактичної операції під умовною назвою «Павутина», спрямованої на протидію поширення в мережі Інтернет порнографічної продукції, у тому числі за участю дітей. Було проведено 54 обшуки в різних областях України, серед них і Закарпаття.

Так у Вінницькій області було затримано 44-х річного чоловіка, який вчиняв насильницькі дії до власної дитини. Розбещення він знімав на відео та поширював в Інтернеті.
Також у Дніпропетровській області затримали зловмисника, який переховувався від правоохоронців. До зйомок у своїх “збочених фільмах” він залучав дітей 10-ти, 11-ти, 12-ти та 14-ти років. Процес відбувався за згодою матерів, яких затримали ще у грудні 2019 року. Організатору злочинної діяльності оголошено про підозру за ст. 152 (зґвалтування) та ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів) КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 161 тисяча гривень.

Крім цього на Чернігівщині було заарештовано мешканця м. Бахмач 1992 року народження , який залучив свою родичку 2014 року народження до створення порноконтенту, який розповсюджував на різних закритих вебресурсах.

Відповідні заходи провели у Херсонській, Кіровоградській, Львівській, Закарпатській, Одеській, Запорізькій, Тернопільській та Рівненській областях. За результатами викрито осіб, які займалися розповсюдженням дитячої порнографії в мережі Інтернет.
За результатами проведених заходів виявлено 8 дітей, віком від 7-ми до 14-ти років, які стали жертвами сексуальної експлуатації.
Викрито цілу мережу розповсюдження дитячого порно
Викрито цілу мережу розповсюдження дитячого порно
Викрито цілу мережу розповсюдження дитячого порно
Категорія : Україна


Залишити Коментар