На Львівщині викрали чоловіка та утримували в ямі з холодною водою

травня 25 / 2020
На Львівщині викрали чоловіка та утримували в ямі з холодною водою
Двоє 37-річних мешканців села Підгірці Стрийського району на Львівщині, аби помститися своєму знайомому, при свідках жорстоко познущалися з нього, а потім викрали та продовжували знущання.
Як повідомили сьогодні у прокуратурі Львівщини, подія трапилась 17 листопада 2019 року, однак підозру у викраденні людини винуватцям оголосили лише зараз.
За версією слідства, двоє 37-річних чоловіків напали на 40-річного місцевого мешканця та побили його. Окрім цього, нацькували на нього собаку, який покусав потерпілого. Після цього, задля самоствердження, один із чоловіків публічно справив на постраждалого природну потребу. Усе це відбувалося на очах у сторонніх людей та перехожих.
Після цього згадані чоловіки запхали знайомого у багажник автомобіля та відвезли на територію господарства, де помістили у яму з холодною водою. Там утримували постраждалого близько шести годин.
Слідство у цій справі тривало кілька місяців. Хуліганів, які познущалися з чоловіка та викрали його, затримали. Їм оголосили підозру. Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За вчинене їм загрожує п’ять років позбавлення волі.
Категорія : Україна


Залишити Коментар