Чому жінки імітують оргазм: Імітує чи ні

травня 24 / 2020
За даними різних досліджень, від третини до двох третин жінок принаймні раз в житті імітували оргазм.
Чому жінки імітують оргазм: Імітує чи ні

Одне з таких досліджень проводили в Університеті Канзасу. Участь у ньому взяла 101 студентка. Імітували оргазм хоч колись 67% з них.

Більш грунтовне дослідження провели фіни. Вони опитали 1421 дорослу жінку. З них принаймні раз прикидалися у ліжку 34%.

Імітувати оргазм жінки можуть з різних причин:

Потішити его партнера та не засмучувати його
Щоб уникнути сорому і звинувачень у байдужості, нечутливості
Аби скоріше закінчити секс
Серед інших причин, які не стосуються самого сексу – аби підкріпити стосунки, отримати статус дівчини чи навіть пропозицію про одруження. І таке буває.

Частіше бреше про свої відчуття молодь. З віком все більше жінок розуміють про важливість уваги до клітора, пестощі якого – прямий шлях до оргазму. Водночас, і чоловіки стають більш уважними, знають, які рухи допоможуть жінці дійти кульмінації.

Імітує чи ні

Якщо ви відчуваєте, що є потреба запитати, то, ймовірно, вона могла справді не відчути того, що імітувала. Особливо, якщо ви нетверезий, дуже різко накинулися на неї, не пестили клітора та не робили кунілінгус.

Зазвичай, оргазм починається з пришвидшеного дихання. Партнерка може навіть затамовувати подих на кілька секунд або постогнувати.
Далі спостерігаються мимовільні скорочення вульви та ануса, різкі рухи стегнами або й усім тілом.
Оргазм завершується повним розслабленням. Якщо ви задовольняєте її орально, ваші губи і язик, ймовірно, відчують скорочення її вагінальних м’язів.
Справжній оргазм важко не помітити. Насправді, жінки не так вже й сильно відрізняються від чоловіків. Подумайте, що відчуваєте ви, тоді зможете краще зрозуміти жінку.
Категорія : Україна


Залишити Коментар