Страшна правда: немовлят на органи, а не в люблячу родину

травня 17 / 2020
Страшна правда: немовлят на органи, а не в люблячу родину
Для чого українкам замовляють немовлят? Те, що Україна перетворюється на експортера немовлят вже не секрет. Дитячий бум вражає …

Україна перетворюється на експортера немовлят – дитячий омбудсмен. Народження і продаж дітей стає джерелом заробітку для українок. Комерціалізація сурогатного материнства сприяє безконтрольному продажу українських дітей за кордон.

Комерційне сурогатне материнство в Україні порушує права дітей. Таку думку висловив дитячий омбудсмен Микола Кулеба в соцмережі.

“Україна просто стає міжнародним онлайн-магазином з немовлятами. І реальну кількість дітей, яких постачає Україна таким чином, ми не знаємо”, – заявив він.

Амбосадор підкреслив, що кожна дитина має право на сім’ю, але воно не захищене в ситуації з комерційним сурогатним материнством, коли за певну плату українські жінки народжують дітей на замовлення багатих зарубіжних клієнтів.

Комерціалізація і дозвіл отримувати таку послугу в Україні сприяє безконтрольному продажу українських дітей за кордон, зазначив державний уповноважений із захисту прав дітей.

Землю продали, банки вивели під зовнішнє керування, тепер продаємо людей, дітей!!! Браво!

Нагадаємо, раніше уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова розповіла про скандал з сурогатним материнством в Україні. Київська клініка в соцмережах поширює ролик з 46 дітьми, народженими сурогатними матерями від іноземців. Зараз діти знаходяться в готелі в столиці. Що із ними буде далі, потраплять вони у повноцінні сім’ї, до пар нетрадиційної орієнтації, або їх просто поріжуть на органи – цього ніхто не знає? Адже далі кордону Україні, як державі 3-го світу зась…
Категорія : Україна


Залишити Коментар