Міністр інфраструктури опублікував 3 етапи виходу транспорту з карантину

травня 14 / 2020
Міністр інфраструктури Владислав Криклій презентував три етапи запуску громадського транспорту, але дати ще мають узгодити з Міністерством охорони здоров’я.
Міністр інфраструктури опублікував 3 етапи виходу транспорту з карантину

Про це йдется в Телеграм каналі міністра “Транспорт виходитиме з карантину поетапно. До кінця тижня маємо узгодити з МОЗ дати етапів, щоб люди могли дістатись до роботи, але були максимально захищені від поширення коронавірусу”.

Деталі: Зокрема, на першому етапі планується запуск міського транспорту (крім маршрутних таксі) та приміського (в межах одного району), а також запуск внутрішніх авіаперельотів і частковий запуск роботи залізниць: курсування до 50% електричок в години пік, запуск 42 пар поїздів дальнього сполучення категорії “Інтерсіті” та “Нічний експрес”.

На другому етапі планують дозволити міжобласні та міжнародні автоперевезення, запустити всі приміські поїзди, які курсуватимуть в світлий час доби, і всі пасажирські поїзди, крім сезонних.На третьому етапі пропонується відкрити міжнародне авіа-і залізничне сполучення і сезонні поїзди.
Категорія : Україна


Залишити Коментар