Мати викинула з 5 поверху свою дитину, а потім стрибнула слідом за нею

березня 29 / 2020
Мати викинула з 5 поверху свою дитину, а потім стрибнула слідом за нею
На вулиці Іцхака Рабіна в Одесі невідома жінка разом з дівчинкою випали з вікна останнього поверху п’ятиповерхового будинку. На місце події негайно виїхали співробітники Малиновського відділу поліції.

“На щастя, потерпілі вижили. З численними переломами їх забрала швидка, – йдеться в повідомленні.

Крім того, було встановлено, що потерпілі жительки цього ж будинку.

Саме дівчинка розповіла правоохоронцям, що трапилося в квартирі. З самого ранку сусіди почули крики з квартири на п’ятому поверсі, де живе сім’я з двома дітьми. Сусіди кинулися до вікна і побачили жахливу картину: під вікном лежали закривавлені жінка і маленька дівчинка.

Вони пролетіли п’ять поверхів, частково їх падіння загальмували мотузки для білизни. Лікарі кажуть, що загрози життю дівчинки немає: їй пощастило впасти на м’яку землю. А ось стан її матері залишає бажати кращого. Зараз лікарі борються за її життя.

За словами семирічної дівчинки, мати виштовхнула її з вікна квартири, а потім і сама вистрибнула слідом. Зараз 49-річна мати свідчити не може, тому що знаходиться комі. Лікарі описують її стан як важкий. За попередньою інформацією, стало також відомо, що жінка перебуває на обліку в психіатричній лікарні.
Категорія : Україна


Залишити Коментар