Короновірус атакує ВР України у чергового депутата виявилося захворювання

березня 24 / 2020
Короновірус атакує ВР України у чергового депутата виявилося захворювання

У чергового депутата Верховної ради України підтвердився коронавірус, на цей раз жертвою епідемії став член фракції президентської партії «Слуга народу» Руслана Горбенко.

Уточнюється, що для постановки діагнозу парламентарій робив тест тричі. Про результати аналізів ввечері в понеділок, 23 березня, розповіла заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

«Сьогодні у нашого колеги, нардепа від Слуги народу Руслана Горбенко, виявлено коронавірус. Зараз він знаходиться в Олександрівській лікарні з лівостороннім запаленням легенів. Треба відзначити, Руслан в останній місяць не виїжджав за кордон, не відпочивав в Куршевелі. Тобто міг заразитися тільки в Україні. Можливо, навіть від колег з інших фракцій, у яких хвороба була діагностована раніше. Тому зараз ведеться епідеміологічне розслідування », - написала заступник голови фракції« Слуга народу ».

Євгенія Кравчук також уточнила, що симптоми у Горбенко проявилися лише 19 березня. Вона припустила, що 17 березня на позачерговому засіданні Ради він ще не міг заразити колег. Однак коло його близьких контактів зараз встановлює Апарат Верховної Ради.

21 березня в київських ЗМІ з'явилися новини про те, що коронавірус підозрюють у нардепа Сергія вельможних і його сина.
Категорія : Україна


Залишити Коментар