Скільки українців стануть жертвами коронавірусу вже через місяць, — розрахунки

березня 23 / 2020
Скільки українців стануть жертвами коронавірусу вже через місяць, — розрахунки
Українцям, які несерйозно ставляться до загрози коронавірусу, наочно продемонстрували, що чекає країну вже у найближчий місяць. Таблицю з прогнозом числа хворих коронавірусом за нинішньої динаміки поширення інфекції опублікував у своєму Facebook політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко. Про це пише Politeka.

За його словами, розрахунки, використовуючи офіційну статистику, зробив Юрій Глодовський.
Судячи з цифр у таблиці, вже через місяць, 19 квітня, число офіційних та прихованих хворих сягне показника 453?573 осію, а смертність досягне позначки 15?799 осіб. При цьому кількість летальних випадків зростатиме рекорднгими темпами. Так, якщо 18 квітня коронавірус може забрати 12?599 життів, то вже через добу ця цифра зросте на 4200 осіб.

Якщо українці не дотримуватимуться умов карантину, наслідки для країни можуть бути катастрофічними, переконує політолог. Тому людей слід налякати, щоб вони реально почали боятися ймовірної трагедії.

«Поки люди не будуть налякані, то вони прагнутимуть їздити і спілкуватися. Налякайте людей. Дайте їм реальні факти або хоча б реальне уявлення про картину. Дайте інтерв’ю з лікарями і представниками влади Уханю, щоб вони розповіли, як зволікання з екстренними заходами на добу генерує плюс 20 тисяч інфікованих на добу», — написав він.
Категорія : Україна


Залишити Коментар