Маленька дівчинка з Рахівщини потребує допомоги щоб мати повноцінне життя (фото)

червня 02 / 2024

Доброго дня, друзі,знайомі та всі мешканці нашого краю!
Го Волонтери Рахівщини хоче допомогти та дати надію на повноцінне життя маленькій дівчинці Бендак Анічці 04.08.2019 р.н. с.Вільховатий. У дитини Заяча губа - це вроджений дефект губ, коли верхня губа
має розколину. У наш час фахівці довели, що дана зміна є тільки косметологічним дефектом, який не впливає на психічний і фізичний стан дитини. Таку зміну можна прибрати за допомогою пластичної хірургії.Також в дівчинки дитячий церебральний параліч (ДЦП) – це захворювання, що характеризується ураженням центральної нервової системи. Малозабезпечена та багатодітна сімʼя не має змоги самостійно оплатити лікування.
Наша волонтерка Тетяна Дмитрівна Довганюк поїхала з мамою Бендак Мариною та маленькою Анічкою до Львова на обстеження. Після чого лікарі отримали інформацію про стан дитини.Ними було повідомлено,що дівчинка має пройти певний курс реабілітації в Мукачівські лікарні,а вже на початку липня буде проведена сама операція.Операція у Львові безкоштовна,але всі ліки на реабілітацію та лікування після неї,пересування та проживання потребують чималих коштів.
Тому просимо всіх Вас долучитися до нашого благодійного збору 🙏

❤️Мета збору 100000 грн.❤️

Карта для збору:
МоноБанк


5375411507833551

Лета Дмитро Іванович
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар