8 березня – Міжнародний день жінок: Закарпатців спитали що вони про це думають (відео)

березня 07 / 2023


8 березня – Міжнародний день жінок. Та святкувати це свято українцям чи ні ? З цього приводу культурні, громадські діячи та політики сперечаються вже давно. Свято планувати відмінити, перенести, думали залишати цей знаковим, одна без вихідного.

Останнє питання вирішили задати українцям. У застосунку Дія розпочали голосування. Тож згідно результатів голосування 62 % жителів України хочуть вихідний у Міжнародний день жінок. Понад 32% вважали, що цей день має бути робочим, а трохи більше як 5% не змогли визначитися. Думки ужгородок здебільшого із результатами опитування збігаються. Пані Інна однозначно вирішила, принаймні цього року день всіх жінок святкувати не буде. Під час воєнного стану цього дня, як і на інші свята, вихідний день не передбачений. На роботу вийти доведеться.

Але чоловікам Ужгорода це не заважає робити приємні сюрпризи для своїх жінок. У середмісті Ужгорода вже на повну продають квіти. Свої пан Сергій виростив самотужки. Привіз їх аж із Ком’ят.

Та сумніві, що продасть і не має. Та вочевидь питання, що робити із святом вирішуватимуть ще довго. У Верховній Раді зареєстрували низку законопроектів.

Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар