На Закарпатті 24 рейдових групи поліцейських посилили роботу з перевірки ковід сертифікатів

грудня 27 / 2021




Із початку введення карантинних обмежень поліцейські Закарпаття постійно стежать за виконанням жителями регіону всіх визначених вимог. Комплекс заходів, які проводяться систематично, спрямований на недопущення поширення коронавірусної хвороби серед населення регіону.

В передсвятковий період у складі 24 рейдових груп поліцейські посилили роботу в цьому напрямку. Особливо це стосується суб’єктів господарювання. Йдеться про перевірку наявності у власників та працівників громадських закладів сертифікатів про вакцинацію та виконання ними необхідних санітарних норм.

Так, впродовж лише останніх 7 днів, тобто з 20 по 27 грудня, працівники поліції області перевірили близько 1 тисячі закладів та склали 58 протоколів за порушення передбачені ч. 1 ст. 44-3 КУпАП. Серед них: в обласному центрі 9 порушень, в Перечині - 2, в Мукачеві та районі - 11, в Берегові та Іршаві по 2, у Виноградові - 8, в Хусті - 3, в Міжгір’ї - 2, в Тячеві - 4 та у Рахові - 15.

Згідно санкції статті порушникам загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень.
Відповідно найменша сума, яку вони сплатять до бюджету за порушення карантину, становитиме майже 1 мільйон гривень (986 тисяч гривень).

Поліцейські і надалі стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень на Закарпатті. Кожен порушник відповідатиме за скоєне відповідно до чинного законодавства.


Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар