«Велика оптимізація» на Закарпатті: Проблемне питання (відео)

жовтня 31 / 2021

І цього тижня справжній шквал емоцій, критики та коментарів викликало питання, яке мали розглядати на сесії обласної ради щодо об’єднання 15 комунальних закладів в 1. Проти реорганізації виступало чимало людей, які перед засіданням зібрались під стінами обласної ради. Більше про хронологію подій. Закарпатська обласна рада хоче об’єднати всі підпорядковані медзаклади регіону в один.

А саме цим рішенням пропонують підтримати приєднання 15 медзакладів до обласної лікарні ім. Новака. Проект рішення розмістили на сайті обласної ради. І вже в четвер, депутатими мали його розглядати. Інформація облетіла Закарпаття буквально за лічені дні. І спричинила неабиякий супротив з боку лікарів.

Так, об’єднати в один заклад пропонували: Обласну дитячу лікарню, інфекційну та психіатричну лікарні, госпіталь ветеранів війни, центр кардіології та кардіохірургії, обласну стоматполіклініку, протипухлинний центр, центр нейрохірургії та неврології, шкірно-венерологічний та фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центри, медичний центр психічного здоров’я та медицини залежностей, обласний дитячий туберкульозний санаторій «Човен» і санаторій «Малятко», а також Солотвинську обласну алергологічну лікарню. Яка варто додати за 160 км від Ужгорода.
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар