Глухонімого хлопчика вдарив кінь: молода сім'я з Рахівщини потребує допомоги

жовтня 07 / 2021

Те, в яких умовах проживають деякі сім’ї на Рахівщині, навіть уявити важко. Мова йде про одну сім’ю з Верхнього Водяного. Ця молода сім’я опинилася у складних життєвих обставинах.
Волонтер Галина Шутко звернулася до всіх небайдужих жителів району – “Дорогі друзі вчора, 3 жовтня, ми навідалися до однієї сім’ї яка проживає в Верхньому Водяному по вул. Тьовшаг.

Це молода сім’я з трьома дітьми живуть в дуже важких умовах, практично нічого не мають, алкоголем не зловживають, чоловік дуже важко хворіє, але не зважаючи на це, старається щось заробити. Хлопчик також з дитинства глухонімий, а кілька років тому його вдарив кінь і він отримав дуже важку травму голови і тепер від нього не можна відійти ні на крок, йому необхідна операція. Живуть коштом 2000 грн, які сплачують на хлопчика з інвалідністю. Чоловікові також необхідна медична допомога. Це просто жах жінка в розпачі і не знає що їй робити. Просимо всіх разом: давайте допоможемо їм зробити ремонт в хаті та зібрати гроші на лікування. В хаті необхідний капітальний ремонт. Допомогти можна як продуктами харчування, одягом, так і меблями. І так дальше. Хто чим зможе допомогти, звертайтеся за номером телефону 0974556803. Номер карти Приватбанка 5363542309252915 Шутко Федір Олексійович”.
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар