Понад 100 мешканців звернулись до влади Ужгорода та обласної прокуратури скасувати незаконні "дерибанні" рішення

квітня 07 / 2021
Усього за 2 дні було зібрано понад 100 підписів небайдужих ужгородців та представників громадськості під публічним зверенням до міської влади та Закарпатської обласної прокуратури щодо захисту зелених зон та прибудинкових територій.

Понад 100 мешканців звернулись до влади Ужгорода та обласної прокуратури скасувати незаконні "дерибанні" рішення.

У суботу, 3 квітня, не погоджуючись із намірами влади обласного центру Закарпаття перетворити декілька зелених зон міста в чергові "бетонні джунглі", ужгородці Олександр Ровняк та Ернест Самсончик, який також є головою Закарпатської молодіжної ради, опублікували тематичне відео та розпочали публічний збір підписів під зверненням до Ужгородської міської ради, міського голови та Закарпатської обласної прокуратури.

Під даним зверненням, оформленим в GOOGLE-документі, фактично за 2 дні вже публічно підписались понад 100 громадян. Всі бажаючі також можуть долучитись до його підписання, шляхом авторизації через електронну пошту та вписанням свого прізвища.

Водночас, як повідомляло Закарпаття онлайн, ужгородський осередок партії "Європейська Солідарність" розмістив в себе на сторінці у Фейсбук публічну брехню, виправдовуючи дерибан цих зелених зон, що викликало хвилю обурення в соціальній мережі.
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар