На Закарпатті ресторан мера працює навіть в локдаун ( фото)

січня 09 / 2021
Мова про ресторан Eventum Hall, що знаходиться в м. Мукачеві за вулицею Автомобілістів, 13 та належить меру міста Андрієві Балозі.

Нагадаємо, що з 8 і до 24 січня включно в Україні діятиме жорсткий карантин, який уряд запровадив заради боротьби з поширенням коронавірусу.

Локдаун уряд обгрунтував бажанням не допустити нової хвилі коронавірусу, яка може наступити після новорічних свят.

Й хоча діям Кабміну можна давати різну оцінку, спираючись на важку ситуацію в малому та середньому бізнесі, правила повинні бути для усіх однакові.
До того ж, родина мера Мукачева, згідного з поданою Андрієм Балогою е-декларацією, явно не потребує додаткових коштів від роботи ресторана у той період, коли весь місцевий бізнес в локдауні.

Проте, вже 8 січня, в перший же день введених обмежень, в ресторані Eventum Hall відбувалося святкування Дня народження. Працює ресторан і сьогодні, збираючи замовлення на наступні дні роботи у період локдауну.


Судячи з світлин у соцмережі Instagram та Facebook, оприлюднених учора ввечері, на Дні народженні відпочивали ті самі люди, які у своїх минулих постах в FB називають Андрія Балогу та його дружину кумами.

Комічною виглядає ситуація з минулим піаром керманича міста над Латорицею, адже коли в Україні вводилися перші жорсткі карантинні обмеження, підконтрольна меру муніципальна варта встановлювала обмежувачі руху на в’їзді до будівельного гіпермаркету «Епіцентр».

Чи дійдуть тепер рейди муніципалів до ресторану мера міста?

Така наглість також викликає низку питань у мукачівських платників податків, адже по-перше – місцева та обласна поліція не реагує на суттєві порушення карантину, по-друге – чому локдаун не стосується «обраних»?
Категорія : Голос Народа


Залишити Коментар