Новини Закарпаття

В Мукачево відбувся футбольний турнір, присвячений пам'яті загиблого прикордонника

В МУКАЧЕВО ВІДБУВСЯ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛОГО ПРИКОРДОННИКА РОБЕРТА КІСА

Прикордонники Мукачівського загону взяли участь в турнірі з міні футболу, присвяченому десятій річниці з дня загибелі прикордонника Роберта Кіса.

Рівно десять років тому, влітку 2014 року у складі оперативно-бойової прикордонної комендатури Роберт вибув боронити східні рубежі нашої держави. У жовтні цього ж року, під час виконання бойового завдання війна безжально обірвала життя мужнього воїна.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної Роберта Кіса нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Цьогоріч за першість у турнірі змагались 8 команд, серед яких: військовослужбовці Мукачівського та Чопського прикордонних загонів, Патрульної поліції, Мукачівського районного управління поліції, Мукачівського центру професійно - технічної освіти, а також команди однокласників та друзів Роберта.

Щорічний турнір пам’яті відбувся за ініціативи ДНЗ "Мукачівський центр професійно-технічної освіти", в якому навчався загиблий прикордонник Роберт Кіс.

Вже вдруге у ньому перемагає команда Мукачівського прикордонного загону. Головну нагороду прикордонникам вручив син полеглого героя Денис Кіс.

По закінченню турніру спортсменів нагородили кубками, грамотами та пам'ятними сувенірами.

Висловлюємо щиру подяку організаторам за проведення такого спортивного заходу, адже Герої живуть у нашій пам’яті доти, допоки живе пам’ять про них у наших серцях!
Перейти на сайт