Новини Закарпаття

У Мукачеві стартували змагання з бочі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарата

У Мукачеві стартували змагання з бочі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарата 🎯

Сьогодні на базі Мукачівського СОК ДЮСШ розпочалися змагання відкритого кубку Закарпатської області з бочі 🏆, в яких беруть участь спортсмени з ураженням опорно-рухового апарата. Турнір присвячений Дню фізичної культури та спорту 💪

У змаганнях беруть участь 12 команд, у складі яких 55 спортсменів із 10 областей України та міста Києва 🇺🇦.

Мукачево представляють 8 спортсменів, які уже показали високий рівень підготовки та налаштовані на перемогу 🥇. Фінальні змагання відбудуться в неділю 🗓, де й визначаться переможці турніру.

На урочистому відкритті змагань до учасників звернувся начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради Михайло Лабош, який побажав спортсменам нових звершень та успіхів 🚀. Він також вручив грамоти Мукачівської міської ради за вагомий внесок у розвиток спорту 📜. Серед нагороджених – керівник Мукачівського міськрайонного товариства інвалідів вазо-моторної системи «Криниця» Володимир Кобин 🏅 та спортсмени, які вибороли призові місця на попередніх всеукраїнських змаганнях з бочі 🥇.

Окрім змагальної частини, для учасників та гостей заходу виступили творчі колективи МЦДЮТ 🎶, які подарували танцювальні та вокальні номери.
Перейти на сайт