Новини Закарпаття

«Минай» зустрічався з командами різними за класом


Підготовка команди Желько Любеновіча до сезону 2024/25 продовжується. Минулого тижня минайці здійснили вояжі до Львова та Виноградова, аби зіграти чергові літні спаринги.



Команди для товариських ігор були підібрані різноманітні (від аматорських колективів до учасників УПЛ), аби була можливість покращити взаємодію гравців, напрацювати різні схеми та переглянути потенційних новачків у різних ситуаціях (від домінування на полі над слабшими суперниками до «відбивання» в протистояннях із сильнішими командами).

3 липня закарпатці провели товариську гру з новачком УПЛ – ФК «Карпати» (Львів). Наша команда видала хороший перший тайм, володівши ігровою перевагою і забивши гол (на 22-й хв. результативним ударом відзначився Єгор Гунічев). У львів’ян у першій половині зустрічі виходило далеко не все, однак вони зуміли відзначилися зі стандарту (точного «пострілу» на 24-й хв. завдав Тарас Саків).

Після перерви картина на полі змінилася. У складі закарпатської команди вийшли резервісти та гравці, що перебувають на перегляді, і суперник перехопив ініціативу. На 65-й хв. Павло Полегенько вивів «Карпати» вперед, а через п’ять хвилин Вадим Сидун приніс своїй команді перемогу з рахунком 3:1.

Через три дні після цієї гри, 6 липня, минайці зіграли товариський матч з учасником чемпіонату Закарпаття – ФК «Севлюш» (Виноградів). У протистоянні з аматорським колективом минайці володіли перевагою і зуміли її втілити в три забиті м’ячі. Перший гол був на рахунку Єгора Гунічева, друге взяття воріт відбувся після автоголу, а третій результативний удар завдав гравець, що перебуває на перегляді. У підсумку – перемога «Минаю» з рахунком 3:0.

Статистика спарингів «Минаю» на літніх тренувальних зборах 2024 наразі наступна: дві перемоги та дві поразки при статистиці забитих-пропущених м’ячів – 8:6. Наступним спаринг-партнером команди з Ужгородщини буде першолігова чернівецька «Буковина».

Олег МИКИТА
Перейти на сайт