Анонс матчів-відповідей. 1/2 фіналу Благодійного турніру – Кубок Закарпаття

червня 28 / 2024

Чотирьом командам залишилося здійснити ще один крок, щоб стало відомими імена тих двох претендентів, із яких і визначиться володар почесного трофею.



«ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Вишково» – м. Виноградів, стадіон «Юність»

Перша гра – 2:0.

Попри складне становище для «Вишкова» насправді цей матч у Виноградові для гостей має вагоме значення. По-перше, якщо команда з Хустщини хоче виграти трофей (тепер чи в майбутньому), то саме за несприятливого рахунку й повинна виробляти кубковий характер. По-друге, у зустрічах із такими конкурентами й добре визначати вектор руху вперед, якщо, знову ж, клуб прагне поступового розвитку.

Що ж стосується севлюшців, то вони, звичайно, прагнутимуть розвинути успіх. Але важливо в подібних матчах і переглядати перспективну молодь, що виноградівський клуб уже демонстрував.

«Сокіл» (Холмківська ТГ) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»

Перша гра – 3:2.

«Сокіл» зробив вагому заявку на перемогу, але насправді ще нічого не визначено. Фактично команди розпочинатимуть із нуля. Звісно, дебютант чемпіонату має перевагу у вигляді перемоги з мінімальним рахунком. Утім, і «Медея» – із суперників, які неодноразово демонстрували, що зі складного становища завжди є вихід. Утім, хто б не виграв, але команда з Ужгородщини справді гарантовано буде представлена у фіналі.

Із двох поєдинків, що лишилися на шляху до завершального двобою, тільки «Севлюш» має дуже високі шанси пройти у фінал. Однак, віриться, за будь-яких обставин команди намагатимуться продемонструвати свою найкращу гру. Подивимося, у кого це вийде «май ліпше».

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ
Фото Олексій МАТРУНИЧ, ФК «Севлюш» (Виноградів)
Категорія : Спорт


Залишити Коментар