Дитяча ліга з петанку в рамках програми "Активні парки - локації здорової України"

червня 11 / 2024

Берегове, 11 червня 2024 року – В рамках програми Президента України "Активні парки - локації здорової України" в Берегівській територіальній громаді відбулась Дитяча ліга з петанку. У змаганні взяли участь понад 20 юних спортсменів, які продемонстрували свою майстерність та спортивний дух.

Переможці змагань:

Хлопці старше 9 років:
1 місце: Єгор Сільченко
2 місце: Матвій Русанюк
3 місце: Етьєн Філ'юн

Дівчата старше 9 років:

1 місце: Поліна Сільченко
2 місце: Поліна Портнова
3 місце: Ольга Сабадаш
Хлопці до 9 років:
1 місце: Матвій Русанюк
2 місце: Мирослав Стеценко
3 місце: Етьєн Філ'юн
Дівчата до 9 років:
1 місце: Дарья Сазонова
2 місце: Маша Музиря
3 місце: Дорина Пузанов
Координатор проєкту Ірина Сільченка вручила усім призерам медалі та дипломи, а також усі учасники отримали запрошення в лунапарк.

Програма "Активні парки - локації здорової України"

Програма "Активні парки - локації здорової України" реалізується Міністерством молоді та спорту України з 2021 року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Здорова Україна". Її метою є залучення різних груп населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей.

В рамках програми в парках та скверах по всій Україні облаштовуються спортивні майданчики з тренажерами, проводяться безкоштовні заняття з фітнесу, йоги, танців та інших видів спорту.

"Активні парки" - це чудовий спосіб для людей різного віку та рівня підготовки покращити своє здоров'я, зарядитися позитивом та знайти нових друзів.

Про це повідомив міський голова Берегова - Золтан Бабяк.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар