Волейбольна команда Ужгородського національного університету вручили ігрову форму

лютого 20 / 2024



Волейбольна команда Ужгородського національного університету була створена у 2022 році, тоді ж заявлена у чемпіонат України серед команд другої ліги.
Багато хто не вірив в успіх спортсменів, переважно через недосвідченість гравців, але плідна праця та згуртованість, бажання перемагати зробили здавалося б неможливе за такий короткий час. Усього за кілька місяців спільних тренувань хлопці стали чемпіонами Закарпатської області з волейболу, призерами чемпіонату України та фіналістами Кубка області. Нині команда виступає вже у Першій лізі чемпіонату України.
Кращі гравці команди:
Юрій Бокшан – чемпіон України (вища ліга), чемпіон України (суперліга), дворазовий володар Кубка України, володар Суперкубка України, кращий Ліберо вищої ліги, бронзовий призер ЧУ (2 ліга), чинний чемпіон та володар Кубка області.
Михайло Скукіс – майстер спорту України з пляжного волейболу, багаторазовий чемпіон області з волейболу та пляжного волейболу, чемпіон Європи з волейболу на снігу, бронзовий призер чемпіонату України (2 ліга), чинний чемпіон та володар Кубка області.
Міськрада підтримала спортсменів та придбала для команди ігрову волейбольну форму. Із молодими людьми сьогодні зустрілися міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, побажали нових досягнень, перемог, запевнили у подальшій підтримці від міської ради.

Категорія : Спорт


Залишити Коментар