Високі результати закарпаток на світових змаганнях

січня 24 / 2024

Сезон зимових видів спорту в самому розпалі. Спортсмени активно виступають на різноманітних змаганнях, а між ними проводять продуктивні тренування.


Аннамарі Данча. Фото з мережі

Один із найуспішніших зимових видів спорту в нашому краї – сноубординг (паралельні дисципліни). Закарпатські спортсмени та спортсменки беруть участь у найпрестижніших турнірах і часто займають хороші місця.

Нещодавно в Бад-Гастайні (Австрія) відбувся черговий етап Кубка світу (паралельний слалом). Ужгородка Аннамарі Данча успішно подолала кваліфікацію і потрапила до фінальної частини. Там наша спортсменка дійшла до чвертьфіналу, де зайняла 7-ме місце, що стало її найкращим показником у сезоні 2023/24. Інша закарпатська сноубордистка – Надія Гапатин – показала дещо скромніший результат. У підсумковому протоколі вона опинилася 19-му місці. Відбулися й командні змагання, де Аннамарі Данча в парі з Михайлом Харуком посіла 14-те місце, а Надія Гапатин та Олександр Белінський – 24-те.

Через кілька днів після цього, 20–21 січня, спортсмени-сноубордисти вийшли на трасу в Пампорово (Болгарія), щоб знову позмагатися в паралельному слаломі на етапі КС. У перший змагальний день Надія Гапатин була 24-ю, Аннамарі Данча – 37-ю. Наступного дня результати були такими: Аннамарі Данча – 22-га, Надія Гапатин – 26-та.

Олег МИКИТА
Категорія : Спорт


Залишити Коментар