Третій відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу пам’яті Володимира Петровича Созанського пройшов в Ужгороді

жовтня 02 / 2023

Третій відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу пам’яті Володимира Петровича Созанського провели в Ужгороді минулими вихідними. У Центрі олімпійської підготовки (спорткомплекс «Юність») та у ліцеї № 12 змагалися 11 команд юнаків.

Переможців та кращих волейболістів почесними кубками, дипломами, грамотами та медалями нагороджували вчора головний суддя і організатор змагань Василь Іванко, провідний спеціаліст Закарпатського обласного відділення (філії) комітету фізичного виховання і спорту МОН України, майстер спорту Анатолій Плеханов і начальник відділу молоді та спорту управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Петро Милян.

Отож, призові місця посіли:

- у категорії «Юнаки 2007 р.н. та молодші» I місце – ЗОДЮСШ-1 (Ужгород), II місце – ДЮСШ (Львів), на третьому – ДЮСШ (Городок, Львівська область).

- у категорії «2009 р. н. та молодші» I місце у ДЮСШ «Рись» (Стрий, Львівська область), ІІ місце – ЗОДЮСШ-3 (Оноківці, Ужгородський район), ІІІ місце – ДЮСШ (Львів).

Оргкомітет також визначив кращих волейболістів: у категорії «2007 р.н. та молодші» це Кирило Муляр (ЗОДЮСШ-1, Ужгород), Богдан Кінаш (ДЮСШ, Львів), Михайло Шемелинець (ДЮСШ, Городок). Серед юнаків категорії «2009 р.н. та молодші» нагороду здобули Роман Борш (ДЮСШ «Рись», Стрий), Михайло Стефанишин (ЗОДЮСШ-3, Оноківці), Станіслав Чура – ДЮСШ (Львів).

Турнір відбувся за сприяння управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар