Новини Закарпаття

В Ужгороді на баскетбольний майданчик вийшла рекордна кількість команд


20 серпня на майданчику Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся традиційний Благодійний турнір з баскетболу 3х3 («Play basketball for Ukraine 2.0») на підтримку Збройних сил України.


Цього року заявилося 70 команд, а це близько 250 гравців, що стало рекордною кількістю для відкритого чемпіонату Закарпатської області. Найбільше баскетболістів було з обласного центру. Чимало колективів приїхало й з інших куточків Закарпаття. Оскільки змагання були відкритими, то завітали також гості зі Львова та Івано-Франківська.


Визначали найвправніших у семи категоріях: юнаки U-9, U-11, U-13, U-15; дівчата U-13, U-15 та чоловічі команди категорії OPEN (16+). Як серед наймолодших, так і серед найстарших тривала цікава конкуренція за перемогу. Попри спеку, котра того дня була в Ужгороді, команди викладалися на повну, оскільки хотіли показати хороші результати напередодні нового баскетбольного сезону.


На переможців і призерів змагань чекали кубки, медалі та подарунки. Паралельно організатори проводили різноманітні конкурси для всіх охочих. Тож ті, хто не зміг поборотися за призи в командних змаганнях, мав нагоду продемонструвати свої індивідуальні якості в конкурсах і виграти один із призів.


Усі зібрані кошти з цього спортивного заходу були передані на підтримку Збройних сил України.

Олег МИКИТА
Перейти на сайт