У Мукачеві відбулась відкрита першість з з баскетболу: відомі результати

січня 04 / 2023
У Мукачеві відбулась відкрита першість з з
баскетболу: відомі результати

3 та 4 січня в спортивному залі СОК ДЮСШ проводилася відкрита першість з баскетболу, що присвячена Різдвяним святам.

3 січня змагалися юнаки 2005-2007 року. В змаганнях взяли 4 команди:дві команди СОК ДЮСШ "Чудо " і "Імортал" одна команда випускників СОК ДЮСШ і команда з м. Берегово.

Змагання провели по коловій системі, завдяки чому всі команди мали можливість зіграти по три ігри. Всі команди були налаштовані на перемогу і тому кожна гра була яскравою, динамічною і цікавою. Зокрема, гра між командами м. Берегова і СОК ДЮСШ «Імортал» проходила дуже напружено, але з відривом в одне очко виграла команда м. Берегово.

Після завершення змагань перше місце зайняла команда СОК ДЮСШ «Чудо», друге місце команда випускників СОК ДЮСШ, третє місце зайняла команда з м. Берегово і 4 місце команда СОК ДЮСШ «Імортал».

4 січня змагалися юнаки 2011-2013 р.н. З вагомих причин на відкриту першість не змогли приїхати команди з м. Берегова і м. Сваляви і, тому, змагання провели між командами СОК ДЮСШ. Та це не завадило іграм бути цікавими і емоційними. В результаті перше місце зайняла команда СОК ДЮСШ тренера Грищенко Оксани Василівни, які і на чемпіонаті Закарпатської області «Дитяча ліга» теж були переможцями. Друге і третє місце зайняли команди СОК ДЮСШ тренера Кваші Віктора Анатолійовича.

Всі учні були нагородженні грамотами та медалями. Батьки також долучилися до відзначення учасників відкритої першості СОК ДЮСШ.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар