В Ужгороді сьогодні та завтра – чемпіонат України з кросу

жовтня 29 / 2022


«Крос над Ужем» триває цими вихідними в обласному центрі Закарпаття.

Чемпіонат України з кросу зібрав три сотні спортсменів різних вікових категорій з усіх областей, навіть із тимчасово окупованих територій. Попри похмуру погоду в Боздоському парку спортивна молодь натхненно демонструвала навички і результати численних тренувань.

Розпочали змагання з Державного Гімну України, хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників та всіх жертв російської агресії.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників чемпіонату, відзначив важливий внесок спортсменів у нашу перемогу, побажав успішних стартів і високих результатів, а ще – приємного перебування в Ужгороді. Також Богдана Євстафійович подякував усім організаторам змагань, а Збройним Силам України – за захист і можливість проведення такого чемпіонату.

Також учасників чемпіонату України привітали в.о. державного тренера штатної збірної команди України з легкої атлетики Олексій Сердюченко, начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації Олег Муртазін, віцепрезидент Федерації легкої атлетики в Закарпатській області Анатолій Коломоєць.

Крім того, під час офіційної частини посвідчення національного судді вручили судді із Закарпаття Тетяні Самчук.

Уже завтра за результатами змагань проведуть відбір спортсменів до збірної України, яка в грудні представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи в Турині (Італія).

Сприяли проведенню змагань: Міністерство молоді та спорту України, Федерація легкої атлетики України, управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, Федерація легкої атлетики в Закарпатській області, управління в справах культури, молоді і спорту Ужгородської міської ради, адміністрація Боздоського парку.



Категорія : Спорт


Залишити Коментар