В Ужгороді відбувся відкритий турнір з велоспорту-маунтенбайку "Велолідер"

жовтня 08 / 2022

Юні велолюбителі зібралися сьогодні в Ужгороді у Боздоському парку – тут відбулося сімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді «ВЕЛОЛІДЕР». Ці дитячі перегони – ювілейні, адже проходили вже вдесяте.
Турнір уже традиційний і проводять його для пропагування активного відпочинку та здорового способу життя, зміцнення традицій сімейного відпочинку, привернення уваги громадськості до безпеки дітей та дорослих під час велопрогулянок у місті, загалом популяризації велоспорту, велокультури. Свято, яке мало відбутися ще у вересні, до Дня міста, але через негоду було перенесено, зібрало нині понад 50 учасників з Ужгорода та Мукачева, а також дітей-переселенців із Харкова.
Змагались окремо дівчатка та хлопчики в трьох вікових категоріях: «Садок» (3-6 років); «Школа їзди» (9-12 років), «Крос-кантрі» (7-12 років).
Привітав учасників, організаторів турніру, батьків та всіх присутніх міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, він також вручив грамоти та медалі переможцям у наймолодшій віковій категорії 3-6 років. За популяризацію здорового способу життя, активного дозвілля Богдан Євстафійович подякував організаторам, особисто керівнику ГО «Велосипедно-туристичний клуб «ЛІДЕР» Миколі Щадею.
Нагадаємо, організатори турніру – КОДЮСШ «Спартак», ГО «Велосипедно-туристичний клуб «ЛІДЕР», ГО «Федерація велоспорту ЗАКАРПАТТЯ» за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, ВПГО «НОК України» в Закарпатській області, а також спонсорів і партнерів.






Категорія : Спорт


Залишити Коментар