Закарпатський поліцейський зайняв призове місце на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств

липня 26 / 2022
Закарпатський поліцейський зайняв призове місце на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств, який пройшов у Мукачеві🏆

Впродовж 23 та 24 липня вперше на Закарпатті пройшов Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА 2022. Наш регіон на цьому спортивному турнірі зібрав дві сотні кращих спортсменів з тринадцяти областей України. Турнір відбувся на базі спортивно-оздоровчого комплексу дитячо-юнацької спортивної школи в місті Мукачево.

Свою майстерність на цих змаганнях продемонстрував і оперуповноважений сектору кримінальної поліції Мукачівського районного управління Михайло Данилаш. Спочатку поліцейський виборов перемогу у бою зі спортсменом з Київської області, у другому бою він переміг учасника зі Львова, а у третьому – поступився спортсмену з Києва. У підсумку Михайло Данилаш виборов друге місце.

Це вже другий всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА, в якому поліцейський бере участь. Михайло постійно займається з тренером Михайлом Скубою в СК «Чернеча гора». Спортсмен розповідає, що спочатку тренувався лише з бойового самбо, проте згодом вирішив розширити перелік єдиноборств, в яких відпрацьовує навики.

Хоча за плечима вже багато турнірів, проте всі вони були з бойового самбо. Змагання ММА він вважає найважливішими. Завдяки перемозі на чемпіонаті в Мукачеві спортсмен бачить гарні перспективи розвитку в цьому напрямку єдиноборств.

«Поєднувати спорт і роботу в поліції достатньо непросто, бо обидва цих напрямки вимагають багато часу та зусиль. Проте, як показала практика, одне одному дуже допомагає. Спорт навчив мене не здаватися і завжди йти до кінця, ну і звичайно хороша фізична форма вже не раз згодилася мені на роботі. Я знаю, що в поліції Закарпаття дуже багато хлопців та дівчат, які прекрасно виконують покладені на них обов’язки правоохоронців та мають серйозні досягнення в спортивному напрямку. Планую і далі багато працювати, щоб щодня ставати кращим», – розповідає Михайло Данилаш.

👮🏻‍♀️Ми щиро вітаємо нашого колегу з черговим спортивним здобутком та бажаємо більше перемог, великих взлетів та менше падінь!


Головне управління Національної поліції в Закарпатській області
Категорія : Спорт


Залишити Коментар