Відбірковий турнір юніорів для участі в чемпіонаті Європи з боксу стартував у місті Рахів цього тижня

липня 03 / 2022
Відбірковий турнір юніорів для участі в чемпіонаті Європи з боксу стартував у місті Рахів цього тижня


Відбірковий турнір юніорів для участі в чемпіонаті Європи з боксу стартував у місті Рахів цього тижня 27 червня. Щоденні змагання тривали кілька днів до 2 липня. Близько 2х сотень учасників з усієї країни з’їхалися до Закарпаття, щоб поборотися за першість та потрапити до команди, яка представлятиме нашу країну на чемпіонаті Європи, який відбудеться цієї осені в Італії. Відбірковий турнір юніорів для участі в чемпіонаті Європи з боксу проходив у місті Рахів з 27 червня по 2 липня.

Відкрили турнір святково – місцеві таланти організували розважальну програму.Це перші змагання такого масштабу від початку війни.

Приїхали позмагатися за першість та продемонструвати свої спортивні досягнення спортсмени з усієї країни. Боксери змагалися в різних вагових категоріях.Турнір проходив за сприяння Рахівської міської ради та місцевих підприємців, які радо долучилися до організації заходу. Закарпаття у даних змаганнях представляли 9 спортсменів. Хтось вже працює на рингу, інші ж налаштовуються перед своїм виходом.

Категорія : Спорт


Залишити Коментар