Новини Закарпаття

В Ужгороді визначили переможців турніру з бойового самбо серед поліцейських



У спорткомплексі «Динамо» відбулися вже традиційні змагання поліцейських з самбо. Переможців визначали за підсумками сімох етапів змагань.

Сьогодні, 17 січня, в Ужгороді у фізкультурно-спортивному товаристві «Динамо» відбувся турнір з самбо серед поліцейських. У змаганнях за першість взяли участь сім команд Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, серед яких працівники апарату ГУНП, бійці спецпідрозділів КОРД та РПОП, а також працівники територіальних підрозділів поліції.

У ході турніру його учасники мали змогу показати власні бойові навички та поділитися досвідом із колегами.

Так, за підсумками семи етапів конкурсу, у командних змаганнях перемогу здобули працівники Роти поліції особливого призначення, друге місце посіли співробітники Апарату Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а третє – розділили між собою бійці КОРД та працівники Ужгородського районного управління поліції.

На завершення змагань, усіх учасників привітав начальник Управління кадрового забезпечення Андрій Скороход, який вручив призерам грамоти від Головного управління національної поліції в Закарпатській області та відзначив важливість подібних турнірів:

"Для поліцейського надважливою є фізична підготовка та здатність миттєво реагувати на порушення законодавства. Особливу роль у цьому посідає і бойова підготовка працівників поліції. Завдяки подібним заходам наші працівники можуть помірятися між собою силами та найголовніше, обмінятися досвідом загартовування тіла та бойового духу. Перемога тут далеко не головна, важлива сама участь", – наголосив Андрій Скороход.



Перейти на сайт