В Ужгороді відбувся традиційний турнір із футболу серед команд мікрорайонів

грудня 15 / 2021


Традиційний турнір із футболу серед команд мікрорайонів Ужгорода з нагоди Дня Святого Миколая відбувся у спорткомплексі «Юність». Змагалися чотири, за підсумками року, найсильніші команди: «Проспект Junior», «Paradise», «Оld cash» та «Солонина».
У першому півфіналі «Проспект Junior» переміг «Оld cash» (6:0), у другому півфіналі «Солонина» здолала «Paradise» – 3:2 у серії післяматчевих пенальті, у матчі за 3-тє місце «Paradise» переміг «Оld cash». Кульмінаційною стала фінальна гра, яка й визначила переможця.
Тож, за підсумками, перше місце у турнірі посіла команда «Солонина», друге – «Проспект Junior», третє – «Paradise», четверте – «Оld cash». Крім того, відзначили і кращих гравця, воротаря та бомбардира.
Голова Асоціації футболу Ужгорода, заступник міського голови Василь Гомонай привітав команди з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, подякував організаторам і гравцям за весь футбольний рік, у якому провели 14 турнірів до різних свят. Висловив радість, що футбол у місті активно розвивається, та сподівання, що наступний футбольний сезон також буде успішним.
Переможцям вручили кубки, грамоти, медалі, футбольні м’ячі та солодкі подарунки від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради. Подяками нагородили й арбітрів матчу.


Категорія : Спорт


Залишити Коментар