На Закарпатті проходить командний чемпіонат України та чемпіонат України серед спортивних клубів із художньої гімнастики

грудня 09 / 2021

Свято грації, краси і спорту – в Ужгороді у спорткомплексі «Юність». Цими днями, 7-11 грудня, тут – командний чемпіонат України та чемпіонат України серед спортивних клубів із художньої гімнастики.
Понад тисячу гімнасток, серед яких – і збірна України, демонструють талант і навички, а оцінює їх, зокрема, на командному чемпіонаті, поважне журі на чолі з президенткою Федерації гімнастики України в індивідуальній першості Іриною Дерюгіною, а на чемпіонаті України серед спортивних клубів – журі на чолі з суддею міжнародної категорії Мариною Семенюк.
Заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай привітав учасників змагань в обласному центрі Закарпаття, передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, депутатського корпусу та виконавчого комітету, подякував усім організаторам та, зокрема, обласній Федерації художньої гімнастики і її керівниці Валентині Плавайко, що змагання такого високого рівня проводять саме в місті над Ужем. Учасницям наголосив, що щоденна праця над собою, підказки тренерів – запорука успіху.
Також в урочистостях узяли участь начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін, депутат Закарпатської облради Денис Ман.
На завершення урочистостей спортсменок, які змагалися вчора та сьогодні, відповідно до результатів, нагородили медалями.





Категорія : Спорт


Залишити Коментар