На Берегівщині відбулось відзначення кращих футболістів та їх наставників (ФОТО)

листопада 14 / 2021
Урочиста церемонія відбулася в актовому залі райради та РДА.

Першим вітав присутніх на торжестві президентів команд, гравців та їх тренерів, арбітрів, усіх шанувальників футболу голова федерації цього виду спорту Олександр Чегіль.

“Нинішній чемпіонат виявився не з легких, адже проходив у межах новоствореної адміністративної територіальної одиниці,- наголосив керівник.- Першість виявилася надзвичайно напруженою, інтрига про переможців тривала до останнього туру. Було багато видовищних, безкомпромісних матчів, неочікуваних результатів. Про себе заявили чимало талановитих виконавців.”

Голова федерації щиро дякував нинішній районній владі за дієву підтримку, надання матеріальної допомоги для закупки спортивних форм для команд та м’ячів, спеціальних сіток для воріт. На завершення Олександр Чегіль вручив Подяки федерації в.о. голові Берегівської РДА Віталію Матію та заступнику керівника райради Михайлу Кочішу. Спеціальний приз за вагомий вклад у розвиток футболу та з нагоди 60-річчя отримав нинішній наставник ФК “Королево”, колишній гравець багатьох команд майстрів, депутат Верховної Ради ІІ скликання Сергій Чейпеш, який не лише активно підтримує улюблений клуб з рідного селища, а й частенько і сам виходить на поле.

Переможців чемпіонату, всіх його учасників тепло вітали Віталій Матій та Михайло Кочіш, котрі зичили їм ще кращих виступів у наступному сезоні.

Відзначили Подяками федерації і велику групу популяризаторів цієї гри. Це, зокрема, співголова арбітрів Андрій Сімку, президенти ФК “ОТГ Вилок” Юлій Балаж, ФК “Королево” – Василь Вацко, ФК “Перехрестя” – Золтан Гейдер, ФК “Кідьош” – Бейло Дерцені, ФК “Берегвідейк” – Жолт Леврінц, ФК “Вари” – Іштван Остолош, ФК “Ардовець – Тесла” з Підвиноградова - Євген Ярина, адміністратори ФК “Фанчиково” – Михайло Варга, ФК “Перехрестя” – Антон Янкі, ФК “Ардовець – Тесла” – Михайло Варга та інші.

Не залишились без відзнак і тренери Іван Бровді, Іван Коцан, Дьєрдь Пийтер, Ігор Челеняк, Валерій Щока та інші.

Були вручені також призи кращим футболістам першості: наймолодшому гравцю чемпіонату Флоріану Цібло з гечанського “Бактянця”, найстаршому – Євгену Ярині з “Ардовця – Тесли”, голкіперу Ігорю Челеняку – з “Бактянця”, захиснику Олександру Селянчину з “Бактянця”, півзахиснику Миколі Нодю з “Берегвідейка”, нападнику Себастьяну Полоташу з “ОТГ Вилок”.

Кращим гравцем сезону було визнано капітана команди “Берегвідейк” Романа Огара.

У нинішньому чемпіонаті брали участь 9 команд. Промовці висловили сподівання, що наступного сезону їх буде набагато більше.

На завершення були вручені Кубки та медалі призерам чемпіонату. Голос Карпат уже писав, що третє місце в першості дісталось ФК “Кідьош” на чолі з Бейлою Дерцені, більш відомим як Ковку, “срібло” виборов ФК “Берегвідейк”, очолюваний Дьєрдєм Пийтером, а чемпіоном став новачок “Бактянець” з Гечі з головним тренером Валерієм Щокою.

У перервах між нагородженнями присутніх віталали юні учасниці хореографічної балетної студії “Прінцесс” Центру позашкільної освіти Берегівської міської ради під керівництвом Крістіни Надь. А під бурхливі оплески присутніх завершила урочистість чарівна й талановита Валентина Галай.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар