Відкриття ще одного Активного парку відбулось на Рахівщині

жовтня 23 / 2021
Відкриття ще одного Активного парку відбулось на Рахівщині. Це стало можливим завдяки соціальному проєкту Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета якого – зробити заняття спортом якомога доступнішими. Аби займатися можна було прямо поряд з домом.

«Такий парк – це сучасний осередок для рухових активностей і корисного дозвілля на свіжому повітрі. Тепер кожен житель Рахівської громади у зручний для себе час зможе тут безкоштовно займатися спортом із віртуальними тренерами», – зазначив перший заступник голови Рахівської райдержадміністрації Віктор Турок

У парку можна просканувати таблички з QR-кодом і переглянути відео провідного спортсмена чи іншої відомої особи, та, дотримуючись вказівок, проводити повноцінне тренування на свіжому повітрі.

На новоствореній локації – «шведська стінка», гімнастичні бруси, перекладини, лавка для динамічних вправ, вільний простір.

«Потрібно розвивати таку спортивну інфраструктуру. Нового рівня. Доступну і новачкам, і професіоналам», – зауважив Віктор Турок.
Категорія : Спорт


Залишити Коментар