"Це не команда, це х***я якась" - уродженець Закарпаття Йожеф Сабо розкритикував "Зорю"

вересня 18 / 2021
"Це не команда, це х***я якась" - уродженець Закарпаття Йожеф Сабо розкритикував "Зорю"

Колишній тренер збірної України та київського "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував луганську "Зорю".
Команда провалила старт сезону. В останньому матчі програла у Лізі конференцій "Буде-Глімту".
"Що сталось по перерві? Не можу і не хочу нічого пояснювати. Я дуже сердитий на "Зорю", не спав усю ніч. Це не команда, це х***я якась. Навіщо вони грають на міжнародній арені? Щоб осоромитись? Соромно дивитися. Навіщо їм посідати третє місце, здобувати медалі і так далі? Можливо, не треба до цього прагнути? Приїхала команда, а їх там закидали, б***ь. Пропустили 3 голи. Але це ще нормально, могло бути 6. Що це за команда така?
Після 0:3 скільки було варіантів? А то, що вони забили... це вже закінчувався матч, суперник зупинився. Гри немає, м'яч не можуть зупинити. Летить круглий, а при обробці відскакує від гравця на п'ять-десять метрів. Ну що це таке? Хіба це Зоря? Хіба це футболісти? Я страшно сердитий на них, абсолютно не хочу дивитися їхні матчі.
Влітку пішли лідери? Та яка різниця. Вони виступають на міжнародній арені і отримують три, чотири, п'ять голів. Що це за команда? "Колос" із карагандинським "Шахтарем2 хоча б унічию зіграв. Так, програв по пенальті, але все одно нормально. А ці четвертий матч програють, б***ь, отримують по три-чотири голи. Ну що це таке? Для нашого футболу це просто сором", – наводить слова Сабо "Трибуна".
Категорія : Спорт


Залишити Коментар