Новини Закарпаття

Відомо, хто може замінити "Минай", якщо клуб залишиться в УПЛ


У разі збереження "Минаєм" прописки у Прем’єр-лізі його місце у Першій лізі може зайняти "Перемога".

Завтра, 6 липня, ПФЛ повинна провести жеребкування календаря Першої та Другої ліг, яка переносилася вже двічі. Тому до кінця понеділка необхідно визначитися з остаточним складом учасників.

Читайте також: На Закарпатті відкрили спорткомплекс який працюватиме вночі


Велика ймовірність того, що "Олімпік" так і не зможе заявитися на новий сезон – не тільки в УПЛ, а й у Першій лізі. Якщо так, то його місце в елітному ешелоні згідно з регламентом повинен буде зайняти невдаха попереднього сезону УПЛ "Минай".

У Першій лізі за аналогічною схемою замість "Миколаєва", що заявив про бажання знизитися у Другу лігу, прописку збереже "Кремінь".

А ось замість "Олімпіка", якщо той відмовиться від участі й в другому за силою дивізіоні (а все йде саме до цього), на старт вийде "Перемога". Дніпровський клуб за підсумками минулого сезону Другої ліги зайняв лише 9-е місце в групі Б, але, за інформацією джерела, він виявився єдиним, хто в авральному порядку згоден піти на підвищення.

Малоймовірно, але поки ситуація ще може змінитися. Практично все залежить від "Олімпіка" і його опального президента Владислава Гельзіна, дискваліфікованого КДК УАФ на 5 років (плюс 5 умовно). У донецькому клубі говорили, що після повернення Гельзіна з відпочинку рішення про долю "Олімпіка" нарешті буде озвучено.
Перейти на сайт