Тренер закарпатського «Миная» хотів вигнати Мілевського

червня 04 / 2021
Тренер закарпатського «Миная» хотів вигнати Мілевського



Між колишнім тренером «Миная» Василем Кобіним та нападником клубу Артем Мілевським відбувся конфлікт. Зірковий нападник не захотів виходити на заміну. Після чого Кобін хотів, щоб Мілевський покинув клуб, — пише ГПУ.

«Так, дійсно була така ситуація. Ми програли той матч з рахунком 0: 3.Це була 80-а хвилина, ми програвали 0:3, я почав робити заміни, вийшли молоді хлопці.

І я хотів випустити Артема, щоб він своїм досвідом допоміг цим молодим гравцям. Мені, звичайно, не сподобалася реакція. Якби це було один на один, а так це ж на лавці було. І не так було, що він сказав, що не хоче виходити. Артем сказав: «Васильович, для чого я буду виходити? Гра вже програна». Хоча мені це не сподобалося. Я противник того, щоб гравці так поступали.

На наступний день ми зателефонували і обговорили це. Тут є дві сторони. Я хотів, щоб він вийшов і підказав молодим гравцем, а він це сприйняв як образу, мовляв, гравець з таким ім’ям не повинен виходити на 80-й хвилині. Ми всі люди, у нас різні характери. Дійсно, така ситуація була. Ми поспілкувалися.

Але моя позиція була в тому, щоб його не було в команді. Відразу після цього інциденту моя позиція була в тому, щоб Артем покинув команду. Якщо людина не виходить на 10 хвилин, значить, він нам не допоможе і в наступних матчах. Це не є правильно. Але він залишився в команді, ми нормально працювали», — сказав Кобін в ефірі програми «Бомбардир».
Категорія : Спорт


Залишити Коментар